chilla

Sitter och kollar runt lite på internet och så kom jag på att jag måste skaffa nytt legg för mitt är borta?! är så himla sur över det:( så får åka ner gång i veckan och fixa det..Ska också köpa lite kläder på torsdag om jag hittar något fint..Finns inget fint längre typ :o Är så himla glad för jag får äntligen dansa på Torsdag & på Fredag ska vi dansa igen,vi ska pröva på (diva) verkar så himla skoj:D glömde alla läxor i skolan *HOST* sätter mig och tittar tv:e istället ;)

Måndag morgon

sovit gott? det har jag,lite iallafall;) Ska snart åka till skolan så blir ett väldigt snabbt inlägg detta..
Kunde dock inte somna förens typ 2 inatt vet inte vad som var fel på mig,Låg och grubblade hela tiden samt så var jag inte ens trött,jobbigt! Så nu är jag sjukt trött men tur att Måndagar är lugna,Hoppas jag på;) Kommer in ett inlägg senare om jag orkar ;)
Sover inte med tröjan,sover med ett linne men frös så letade efter en tröja men såg denna först så tog den,haha! smartis;) usch va tjocka mina lår ser ut :o
ef

solsidan

Har nyss ätit lite mat,behövde det;) var ute och gick jag också,var verkligen skönt faktiskt..Kändes så himla fräscht och friskt,blev på bättre humör också,Sitter och kolla på top model 15 nu och dricker lite läsk,fy mig ;( men väntar ju på att solsidan ska börja så man kan skratta lite ;) har så himla trååkigt! funderar på att dusch igen..man känner sig så fräsch ;)
d

städat

d
Har städat som en galning idag,eller jaa typ;) Hittar massa skit som man inte behöver samt så är det masa skit på mina hyllor men orkar inte rensa,hatar att slänga saker.Buhu:( Ska snart laga lite mat tror jag och sådär,får se vad som händer denna dagen..Ska ju ut och gå sen;)

Söndagmorgon

Godmorgon!;)

Vaknade av att solen lyser in i mitt rum,Blir så himla sur på det! Men det är härligt att se solen,har saknat den..Vill verkligen ha vår/sommar nu..snön ska bort,hatar snö!! Ska snart hoppa in i duschen och sådär men först ska jag dricka en kopp té..funderar på att dra ut en sväng om jag orkar:) Sen får jag se vad jag hittar på..solsidan är ju ikväll och det får man inte missa;) sen så är det tillbaka till skolan imon..segt!

filmdag

Har precis kommit hem och ska just nu sätta mig med min bror,hans tjej och min syster och kollar på filmer..Mycket mysigt;) får se vad som händer senare under dagen! är laddad med två filmer än så länge..Skön lördag tycker jag :D Hoppas att jag inte kissar ner mig helt iallafall ;)
promonal activity 2 & i rymden finns inga känslor

s
e

dagens outfit

Hann ju inte slänga in en bild på dagens outfit tyvärr Men kommer en skit dålig bild som jag tog lite snabbt;) Har åkt lastbil idag,min morbros..ganska kul var det :D Nu ska jag äta något tror jag och sådär :D och som sagt så återkommer jag på söndag,behöver lite pause ;)

konstig grimas,jag vet;)
d

efterlängtande Fredag

Godmorgon *gäsp* sovit gott? har jag,mycket gott faktiskt ;) men har lite problem med att somna kan inte varva ner riktigt,Det är jobbigt! Idag är det Fredag och slutar 11.55,Så himla skönt,älskar fredagar pågrund av det :D Ska hem direkt sen..Orkar inte dra ner till stan och sådär har så ont i halsen..Ska göra annat hemma och så kommer jag ha ett uppehåll i helgen..shit jag vet hur ni tänker nu men behöver det ;) Är tillbaka på söndag eftermiddag ungefär :D
hann tyvärr inte slänga in en bild på dagens outfit,Den får komma in lite senare;)
f

jobbig torsdag

Kom nyss hem..Skolan var väll sådär,hade två prov..Ett matte som gick skit bra (tror jag) Sen så so-provet som gick åt h*lv*te rent ut sagt ;) Sen så åkte  några ner till staden,Kalle klippte sig,Hade sjukt roligt att kommentera allting :D köpte en varm choklad också,så himla gott! Sen en glass på donken..den nya med toblerone,fyfan va god men åt knapp halva;) Sen så köpte vi en drick innan dansen och va inte med på dansen,Ville så gärna fick ångest när jag satt och kollade på..:( Imon är det fredag och vi slutar 11.50 så himla skönt,Får se vad jag hittar på..Inte sugen på något just nu! Nu ska jag ta bort sminket och sådär och försöka somna in i en djup sömn,är så himla trött! GODNATT

INGEN BILD,TYVÄRR!

hämtat mitt paket

Min mamma hämtade ut mitt paket på vägen hem..Så himla glad blev jag :D dock så fick jag två stycken :o kändes lite konstigt..Men såklart hade dom skickat fel fast det stog på vårt namn,var väldigt konstigt ;) det var Xl i den kassen..haha;) Nu ska jag se på film och ta det lugnt..kanske kommer ett inlägg senare ;)
ss

svar på fråga (my life as liz)

Vilken kanal? Finns det på Internet månne? :)

Svar: det sänds lite hit och dit på MTV klockan 17.10 varje dag ungefär..Men går ju att kolla på MTVs sida om du vill se från början eller så laddar du ner sesångerna,det finns 2 stycken ;)

s

Godmorgon! Sovit gott?hoppas ni har det för det har jag;) vaknade dock av att min mamma kom in och sa att hon skulle åka och sola en sväng och sen åka till mormor..hatar mamma just nu,Ville sova ju :( Men nu när jag är vaken så kan jag inte somna om så får sätta på en film eller något sen ska jag hoppa in i duschen skrubba hela mig..Så får jag se vad som händer senare! Imon blir det skola har jag bestämt! segt att vara hemma..är sjukt sugen på morgonmackor från donken,Skulle göra vad som helst för att få en sån;)

e

My life as Lovisa

har ni sett programmet "My life as liz"?;)

Visst verkar det sjukt roligt att spela in ett sånt program,Funderar starkt på att göra det faktiskt bara för skoj skull..Skulle va roligt att se på sen.. och såklart blir man ju känd det vill ju alla bli,Skulle passa skit bra i det... skojja bara..;) Nee men ska nog göra något sånt.haha!
Programmet är iallafall sjukt bra ;)

g

hmm..

puuh.Har gått och städat faktiskt för att vara lite snäll *host* ;) Mitt rum glänser just nu för innan såg det ut som jag vetefan vad,haha! Hela lägenheten glänser för jag städade och luktar så himla gott också :D Nu ska jag sätta mig framför tven och dricka lite té..Vill bli friskt nu! Så himla tråkigt att vara hemma faktiskt..Men imon har vi engelska läxa och har inte böckerna så kan inte göra den!! usch va sus hon kommer bli på mig men kan inte hjälpa att jag blev sjuk!;) Hoppas att ina kläder kommer imon,spännande :D

Jag just nu..;)
d

sjuk

Godmorgon!

Har sovit sjukt dåligt inatt beror nog på att jag mår sjukt dåligt men börjar faktiskt piggna till mig lite i alla fall..Så funderar på att gå till skolan imon men vet inte! Har ont i halsen så får typ inte fram ett ord,haha;)Ligger i sängen och lyssnar på musik som gör mig gladare samt skriver med folk,ganska segt! Funderar på att sätta på en film och se om jag kan sova mera:D

beställt kläder

Har suttit och klickat hem kläder från gina tricot bara för jag har haft det så tråkigt! fast blev mest typ underkläder eller vad man säger..Får hoppas tröjorna passar också :) Funderar att ta något att äta fast är inte hungrig men inte ätit på 4 dagar nu, Inte bra..gått ner i vikt väldigt mycket och har spytt! Något är fel på mig alltså!haha;) hoppa in i duschen behöver jag också;) Nee vilar i stället Godnatt!
d

min morgon

naaw,älskar mina bebisrosa naglar :D visst är det sött?
df

Godmorgon!
Som ni ser så börjar min morgon med ett glas oboy,redigt gått..Eftersom jag inte kan äta någonting så dricker jag sjukt mycket istället..dricker allt möjligt;) fast kan knappt dricka heller längre..Själv är jag hemma idag för jag har så fruktansvärt ont i magen och när jag ska prata så får jag inte fram ett ord..Så mamma sa att jag skulle vara hemma,Hoppas det är bättre imon!:) Ska snart sätta på en film och bara mysa under täcket:) Kanske kommer ett inlägg lite senare,Men har inget att skriva om? så får se ;)

meningslöst inlägg-känslor

Detta inlägget är verkligen meningslöst..Funderar på att lägga ner bloggandet ett tag men vet inte..haha! Tänker iallafall skriva av mina känslor känner jag..Har så mycket inom mig..;)

Kärlek är svårt!
Att förlora någon man älskar är ännu svårare..Kan inte sluta tänka på dig och kan inte gå vidare,Vill leva med dig du var lixom mitt liv och gjorde mig glad varje dag..När det tog slut så mådde jag skit och gick till en annan och snackade trodde lixom att han fanns för mig men visade sig att han inte gjort det..Var bara ute efter en sak och det gör mig förbannad!! Men älskar honom också..älskar två stycken? kan man verkligen det? jag kan det..Men älskar den andra så mycket mer..Vet inte vart jag göra eller något..Varför ska kärlek vara så komplicerat? Man blir ju aldrig nöjd direkt..Vill ha redig kärlek inte någon som tar det oseriöst. Finns nog inga vettiga killar känns det som :( Om det bara kunde vara som på film ibland!;) damn it jag är KÄR i två killar..funkar inte!!
i know, visst är jag söt utan smink?! haha usch!!;) vet inte vad för min jag gör på bilden..
s
hmm,vad gör jag :O?
c

tråkigt

Börjar bli tråkigt att va ensam hemma nu känner jag..läskigt också..kollar på äckliga filmer som jag inte borde gjort egentligen,kommer inte kunna sova inatt..haha! Just nu sitter jag och lyssnar på musik på högsta volym och försöker glömma filmen..;) ska snart ta något och äta om jag kan..Sen ska jag bara ta det lugnt och kolla på solsidan ikväll;)
c

sovit dåligt

Har sovit jätte dåligt inatt vet inte vad det beror på och mår inte alls så bra idag! Somnade i soffan vid typ 3 tiden för det var inget  bra på tv då..funderar på att hoppa in i duschen för jag är så himla varm men först ska jag nog somna om lite igen om jag kan;)Får se vad jag hittar på en dag som denna..jag går inte upp i vikt längre..helt sjukt bra!:D
f

home sweet home

Tog tågen hem eftersom jag missade bussen på morgonen..När jag kom fram i stan så missade jag bussen hem så satt ungefär i 2 timmar och frös ihjäl..gick och köpte lite godis som jag ska tjocka mig med ikväll,Är ensam hemma så ganska segt!! Vill äta pizza också men inte bra för magen och orkar inte gå ut i det kalla vädret..Så sitter hemma hela kvällen och är lite social på datorn;) Nu ska jag bädda ner mig med täcket och sätta på en film,mysigt ;) själv hade vi jätte trevligt igår,snackade om allt möjligt och hade skoj :D

dagens outfit

Bilden är dålig,jag vet!:D
d
Har fixat mig nyss och sitter och ser på film just nu..Är ensam hemma hela helgen,ganska segt! Men åker snart in till staden för att möta upp "A",Kommer även åka hem till honom ikväll,kommer bli jätte trevligt faktiskt :D längtar väldigt mycket! åker hem imon så får jag se vad jag hittar på..kanske drar ut eller bara sitter hemma? får se ;) Ska packa ner det sista och kolla klart filmen sen går jag till bussen..Hoppas alla får en trevlig kväll annars :D

feber,inte roligt

Godmorgon!
Vaknade flera gånger på natten pågrund av ont i huvudet,ont i halsen och va sjukt törstig.Väldigt jobbigt!! när jag tog tempen nu på morgonen så visar det sig 39 grader,Hatar att ha feber..huvudet är helt cp samt kan jag inte svälja heller..men vill till skolan ändå men får helt enkelt se, Får se om jag ens kan åka och träffa min kompis ;( tråkigt!! Men mår inte så bra faktiskt..Vill bara sova hela tiden ungefär.
s

min kväll

Min dag har varit väldigt upp och ner kan man säga;) men slutade bra iallafall bara lite nervös inför imon,men kommer bli super kul att träffa personen :D har verkligen sätt fram emot det! Skönt ska det bli med helg också,Så himla trött på skolan så jag vill spy..eller ja nästan;) Min kväll består av fet mc donald's mat,fyfan va äckligt det va!! Sjukt länge sen jag åt det och bara en halv hamburgare sen var jag mätt och mådde så himla dåligt! ALDRIG MERA! Nu sitter jag vid Fb,haha neeerd!;) och lyssnar på min favvo låt..:D
Tantrum to blind-liar lines...älskar låten;)

w

svar på fråga

fick en liten fråga för en av mina läsare! Jätte gulligt att ni frågar saker,blir så himla glad :D Men svarar inte på (Hur mår du frågor) får sjukt många sånna och kommer skriva samma sak, Så jag mår bra :D haha!
av en läsare:
Vad har du för pluggstrategi? Pluggar du bäst på dagen/kvällen?

svar: själv måste jag lyssna på musik..HÖGT!! Sen får jag inte bli störd heller annars sitter jag vid tv:en och gör läxorna ;) pluggade alltid innan på kvällen men man va så himla trött så orkade inte..Nu pluggar jag direkt när jag kommit hem istället.Mycket bättre ;)

f

Godmorgon också!
Torsdag är här och idag är vi bara 8 stycken i vår klass,resten har åkt till stöten,Hoppas ni får det roligt;) vi kommer säkert ha det lika roligt här hemma.Följde inte med för jag kan absolut INTE åka skidor,sist jag gjorde det så gick det inte alls bra och var lixom livrädd,så stannade kvar:) Dansen börjar även idag men vid halv 8 så ska vara i stan i flera timmar..Så himla segt! får väll göra läxor eller något sånt där..Imon är det ju Fredag också det betyder att det snart är helg:D det älskar jag!

huvudvärk

kom hem från skolan för stund sen.. Hänt olycka i Bergsnäs visst,en bil och krockade med någon annan eller hur det var.. sitter just nu och ska göra min matteläxa.Boooring!:( Sen ska jag nog ta och äta någonting.Är hungrig dock har jag redan ätit så himla mycket idag,Inte alls bra,blir på dåligt humör och så himla ledsen.. ska nog börja dricka vatten istället;) huvudvärk som fasen också..

En bild på håret,Mycket bättre bild;)
d

10 gånger på 2 dagar..

Satt nyss och kom på att jag slagit mig 10 gånger på 2 hela dagar bara.Helt sjukt :( har ett brännsår på armbågen som ni ser på bilen (bilden är dålig) sen fick jag en boll i huvudet dunkade i näsan och huvudet i golvet tack varre det.sen halkat,fått slag på ryggen och benen och mycket mer..haha har verkligen otur denna veckan och hoppas att det försvinner så jag inte gör bort mig på Fredag,pinsamt jue.. Ska snart sova eftersom jag somnade sjukt sent igår, fy mig!

I know, dålig bild!;)
s

mycket kalorier?

trött.se  sov verkligen sjukt dåligt inatt drömde även en sjuk hemsk dröm,att jag dödade min syster :( med en KNIV?! gud vad äcklig den drömmen var äckligt,skulle aldrig någonsin skada min syster bara på skoj då;) men iallafall så har jag varit både död och haft överskottsenergi i skolan,inte okej..ska sova tidigt idag *HOST* Nyss har jag ätit gröt med sylt,var inte helt fel ;) blev så himla sugen på det,haha! undra hur mycket kalorier det va i det :( mår så himla dåligt om jag äter för mycket.. ska sätta igång att träna nu, träna bort allting ;) efter det ska jag ta en låång dusch och krypa ner med täcket i soffan ;) mysigt i know! juste ja,Engelska läxan också..
Bli medlem på:
http://www.streaminvite.com/ref/13086

love it!;)
s

börjar min morgon med..

Börjar min morgon med ett glas oboy som innehåller ungefär 200 kalorier,så funderar på att träna lite nu på morgonen,hinner ju faktiskt innan skolan;) låter som en perfekt idé,ska även ut och springa i detta sliskiga,snöiga,is vädret..Hur nu detta ska gå annars tar jag en promenad hem,låter ännu bättre ;) Shit va duktigt jag har blivit,behöver lite berömd *host* ;)

yes,gjorde en tumme neråt på grund av kalorierna...Hur börjar ni eran dag ;)?
s

06.00

Godmorgon!
har inte kunnat somna igår alltså, tror ja somnade vid ungefär 12 eller 1 tiden,var hemskt!! är jätte trött nu :( Men bara att bita ihop dom sista dagarna nu..Hade jätte roligt igår iallafall :) längtar till helgen också,mer om det senare ;) nu måste jag börja mig igorning fast jag inte orkar.usch!! fatta vad skönt att min bror får vara hemma för min syster är sjuk och inte jag?! buhu..;)

ut i det kalla vädret

hmm Godkväll? eller vad man säger;) vaknade precis nyss från soffan.Lyckas alltid att somna där och det är absolut inte okej man vill aldrig vakna men hade tur för morsan ringde haha;) just nu försöker jag piggna till lite ska ut och träffa en vän till mig,kommer bli super spännande och roligt såklart ;) nee måste ta något socker i mig, ajdå känns som träningen kommer inte gå bra ;)

enkel outfit

Godmorgon! sovit gott? det har jag;) har drömt en underbar dröm också men den berättar jag inte..Är precis klar för att väcka min syster med lite varm chokladmjölk som hon älskar,tycker jag är gullig som gör det:D samt så är det Måndag idag och bara längtar tills fredag igen,får hoppas att dagarna går fort alltså,är redan skoltrött igen,haha;) blir att träna två gånger idag också,mycket bra:D

En enkelt outfit ;)
s

planer för veckan

g

träna

Godmorgon!
vet inte varför jag är vaken just nu? var vaken till halv 5 igår för att vara lite social men just nu är jag död som en fisk;) Ska snart ta på mig tränings kläderna och börja träna,hihi tror att det kommer gå jätte bra med att träna varje dag :D får väll hoppas på det..Vill dock ut och springa fast det är jätte mycket snö och kallt.Får se hur det blir med det;) sjukt peppad är jag iallafall
 c

dags för träning

har suttit och funderat endel. Kom fram till att jag måste verkligen skärpa mig nu alltså om jag ska få finare mage tills sommaren har ju slagit vad om sexpack med en,kommer ju förlora det där ;) men tränade just lite hemma.Var faktiskt väldigt skönt och har nu bestämt att jag ska träna minst två gånger per dagen och skärpa mig med maten.Samt så börjar ju dansen också så det blir ju bra och jag ska börja på en annan också :) nej men nu så smäller det fasen ;)
xj

lördag

Godmorgon!
har nyss duschat och ska smörja in mig med lite saker,älskar allting till kroppen och sådär;) Sen måste jag börja packa lite och göra mig igorning, ska åka och sova hos en person,hoppas det blir bra iallafall. Man får väll hoppas ;) mitt natt har varit jätte bra,sjukt varmt bara men somnade direkt vid klockan halv 3 tror jag klockan va :P? nee nu så :D hejdå,skriver mera imorgon,kommer inte skriva idag iallafall;)

kärlek som på film.JA tack

Alla har ju drömt om hur ett perfekt kärleksliv ska se ut..Har precis legat i sängen och kollat på The back-up plan..skrämmande bra film alltså!! Man blev ju helt sjukt konstig i kroppen ungefär.Alla önskar nog att det kan vara sådär egentligen,iallafall jag!;) låter som en desperat som behöver kärlek.. men behöver inte det.. Försöker ta det lugnt nu efter det med "R" och mig,han brukar inte gilla att jag skriver om honom eller något sånt:) Men visst ibland vill man ju bara ha någon som hittar på lite överraskningar och finns jämte än när man vaknar lixom ;) Själv är jag en riktigt romantiker,nästan läskigt..Kunde aldrig förklara hur "R" skulle göra så fast det va så enkelt.. varför håller man tillbaka så mycket egentligen när man har chansen? Man är väll för rädd för något..Ne i nästa förhållande (mitt) ska jag försöka vara mer öppen,det lönar sig nog till slut..Ibland vill man bara spola tillbaka tiden egentligen

f
gud så trött jag blev..kanske godnatt nu ;)

movie time

skolan idag har varit helt okej faktiskt,har haft överskottsenergi men samt varit sjukt trött och haft ont i huvudet.hatar det! funderar på att sticka och köpa godiset men har inget smink på mig så är lite tveksam men är så himla sugen;) åker nog lite senare om jag orkar! Nu ska jag kolla på i rymden finns inga känslor..Älskar den filmen alltså!;) sen blir det mys framför tv:en och sådär..

Tycker ni om filmen? bra eller dålig ;)?
s

bullar tröttnar man aldrig på

kom hem från skolan för en stund sen..är verkligen trött och glömde boken i skolan så kan inte göra ena läxan,himla sur på mig själv faktiskt! Just nu ska jag sätta på en film och äta bullar samt dricka varm oboy,så himla mysigt;) får se vad jag hittar på senare,kommer ta det lugnt iallafall,orkar inget ;)

älskar ni bullar lika mycket som jag gör ;)?
x

hatar läxor...

Hatar verkligen läxor..så himla segt!! har just nu gjort klart matte läxan som var enorm samt läst typ 40 sidor i boken, är helt slut faktiskt..Mina ögon gör ont;) funderar på att kolla igenom So:n också så jag slipper det sen..kommer annars skjuta upp det men slutar med att jag ALDRIG gör det sen eller så somnar jag när jag läser..inte bra;) måste faktiskt skärpa mig nu..
Men dagen har varit jätte skoj faktiskt..skolan var helt okej sen åkte Elina,Mirre,Sofia och jag ner till staden köpte två linnen som jag behövde träffade på lilla Chanel som är så saknad så! Sen åt vi en tjock fet pizza..mums så gott det va;) farligt gott nästan!! Sen så träffade vi ju på bambi också,saknat honom något enormt faktiskt..Sen när jag skulle gå en bit hem från bussen så typ halkade jag 50 gånger,såg så himla roligt ut..Folk trodde väll jag var full eller någon som jag gick;) haha! imon är det Torsdag och snart helg,fifan va gött alltså!!
k

Mår inte okej!

tänker inte skriv idag..Mår inte riktigt okej! hörs en annan dag

jobbig tisdag

Godmorgon!
puuh,idag kommer det allt bli en jobbig Tisdag kan jag redan nu säga..Skolan till halv 4 (kommer dö) sen inte nog med den så ska jag göra andra saker också på skoltid eller inte..är inte på humör egentligen att sitta och skriva i bloggen alls men kände att jag måste..men kanske tar en pause från allting skrivandet,måste lösa vissa saker som är viktiga och sådär.Nu måste jag göra mig igorning så jag blir klar för skolan! puss <3

shoppat *blink*

tröja-149 kr
Dryshampoo- 49 kr
tights- 80 kr
rosa hörlurar-50 kr
j
detta köpte jag nyss..var lixom bara tvungen att köpa lite saker,behövde verkligen det ;) var så himla ledsen! men nu börjar allting lösa sig.. *ANDAS* aja är verkligen nöjd med mina köp imon är det även skola,usch vad tråkigt det kommer bli alltså! Men man saknar ju lite folk såklart :)

arg,ledsen & besviken

Tyvärr så har jag inte varit så aktiv i bloggen men det beror på en viss sak. Är verkligen inte på humör alls,är arg,ledsen,besviken och jaa allting! Det är inte OKEJ det personen gjorde..Du kommer få sota för det bara så du vet.
Nu ska jag duscha och försöka vara gladare,men kommer nog ha ett litet uppehåll måste lösa vissa saker med detta!
Hoppas ni kommer fortsätta att läsa bloggen ändå. Ha det bra!
o

11.30...

Godmorgon..
vaknade halv 12 för min mamma satt på tv:en på högsta volym typ.Blev så himla sur! Har sovit jätte skönt iallafall och kan inte fatta att det redan är lördag och på Måndag är det dags för skola igen.Gud så trååkigt det kommer bli!
Men får tänka att sommaren kanske kommer snart,hehe! fast det är fullt med sjukt mycket snö :( inte okej!
Nu ska jag stoppa i mig något att äta min mage kurrar ;)
j
Far East Movement-She owns the night... älskar låten :D

Godnatt

l
är verkligen sjukt trött just nu..ska bli skönt att krypa ner i sängen och sova hur länge som helst imon..Kommer dock sluta med att jag vaknar typ vid 10 och är skit pigg! som jag alltid gör..det är hemskt ;) hahah! Imon måste jag även städa mitt rum..segt,därför ska jag sova bort halva dagen,det är underbart :D

2 timmar & 30 minuter

NUUU ÄR JAG KLAR :D
gud så bra det blev asså, Är verkligen nöjd med det och hon var så himla trevlig..Det va värt dom 2 timmarna och 30 minuterna ;) har dock typ nack spärr och ont i röven,men det försvinner.. Bilderna som jag tog är inte världs bäst men dom funkar..och håret blev så mycket ljusare än på bilden..haha;) fastnar inte på bild idag! Nu ska jag tjocka i mig en kebatallrik och kolla på let's dance lite senare ;) älskar Fredagar (A)
mycket fin men den där "hatten"
jh
jippi,blont :D såhär låg jag i ungefär 1 timme,nackspärr
j
Till slut klar.blev mycket ljusare i verkligheten..fastnade inte på bild idag alls ;(
j

färgning

Godmorgon!
har vaknat för en stund sen och sitter och lyssnar på sommarlåtar som spelades 2010,gud vad jag saknar allting asså ;) men iallafall så fick jag en tid klockan 3..ganska sent men funkar väl. Hon går typ sista året på frisör linje och hoppas hon är bra annars blir jag sur,haha ;) nu ska jag fixa mig! kommer en bild på håret sen;)

mitt hår är hemskt!

GUD NEJ :'( mitt hår ser inte klokt ut, det är för brunt och blöö hatar verkligen det!! Ska ringa ner till någon frisör och beställa tid imorgon,får paniik! Då ska jag nog göra det ljusbrunt istället om jag nu vågar ;) vill inte visa mig för någon med detta håret..usch usch!! Bjuder inte på någon bild..ska sitta här och deppa för det och att jag mår så himla dåligt! Min mage är inte okej heller.
ö
en bild som är tagen i Måndags?

Me and my microphone

sitetr och lyssnar på september- me and my microphone..tycker att låten är så mycket bättre på engelska faktiskt ;)
Mår verkligen illa idag,har så himla ont i magen och börjar nog bli sjuk igen..Hoppas inte det är kräksjukan eller något sånt äckligt..Aja nu ska jag färga mitt hår och det kommer bli jätte spännande,får hoppas att det blir bra:)
Får se vad jag gör sen idag,blir nog inte så mycket när jag mår såhär samt så är det nästan snö storm ute?!
vill inte ha mera snöö,hatar snö!

färgen är köpt

j
gud vilken trevlig dag jag har haft idag:)
har suttit och kollat på desperate housewives sen åkte vi upp till min mormor för hon
bjöd oss på mat..blev hennes goda biffar med potatis och sås,mycket gott faktiskt;)
Sen åkte vi och handlade,handlade även ny hårfärg för min ser helt konstigt ut nu..
ska färga det lite senare ikväll eller imon,lovar att lägga ut en bild sen ;) hoppas det blir bra..

onsdag

Godmorgon!
har sovit mycket skönt inatt och vaknade precis nyss,är dock väldigt trött än,Vill somna om ;)
idag ska jag faktiskt färga mitt hår..så spännande,får se vilken färg det blir ;) Hoppas att det
blir bra för annars får jag färga om det igen..haha! nu ska jag smörja in mig med brun utan
sol och göra mig igorning lite ;) förlåt men har inga bilder..dåligt av mig!

ny duschad

ik
en liten bild från webcam,ska köpa ny snart igen för den här sög..

sitter här med min handduk och är ny duschad,var skönt att ta en kall dusch är varm som en bastu!!
Annars mår jag fint fint,börjar bli lite förkyld igen men aja;) hoppas att min mor är bättre idag så vi kan åka och köpa hårfärg..undrar vilken det blir ;) Nu måste jag faktiskt klä på mig annars fastnat jag i handduk hela dagen,haha

webcam

Godmorgon!
har sovit så underbart skönt inatt,helt otroligt faktiskt;) min kropp var helt slut..NU ska jag smörja in mig med brun utan sol & fixa mig,för idag så ska jag köpa lite saker faktiskt..funderar på att köpa en webcam idag och tror jag ska göra det också;) lättare att ta bilder och sådär,får se vad jag köper mer sen;) samt så lyser solen för fullt,älskar verkligen detta :D
uj
bilden är tagen från google ;)

köper saker när jag är ledsen som godis & tidning

oj,ursäkta för min dåliga uppdatering idag men har verkligen inte mått bra idag..Allting har bara gått dåligt och massa bråk! har inte riktigt varit mig själv heller.. Så sket i att åka och shoppade och stack ut och gick en runda i det friska vädret,var väldigt skönt faktiskt!:) nu sitter jag och kollar på tv med min bror och hans tjej..är skit trött så ska krypa ner i sängen sen och läsa min nya tidning & äta mitt godis som jag köpte ;) köper massa saker när jag är ledsen har jag märkt..inte bra alls ;)

shopping

Godmorgon!
gud vad mysigt att solen lyser ute idag,tycker det är så fint när snön bara glittrar :D Ska snart hoppa in i duschen och göra mig igorning för jag ska åka och shoppa lite saker som jag behöver..Tycker det är dags nu ;) har ju dock letat efter en rosa yoga matta,men kom fram till att jag skiter vilken färg det är på den nu..haha;) Får hoppas att denna dagen blir bra,För igår var den hemsk..sov knappt någonting! Hoppas alla får en trevlig dag :)
h

ostbricka

sitter vid tv:en och kollar på hipp hipp? väldigt segt program men morsan ville se..ska byta sen till rally brudar som börjar vid halv 10 ;) vi sitter och äter en stor fet ostbricka och har mysigt, Min bror tjej har kommit också,mysigt :D imon ska jag nog åka iväg och köpa lite saker om jag har lust? får allt se ;) hoppas alla får en trevlig kväll :D

1 januari 2011

Godmorgon!
vaknade nyss och börjar dagen men en underbar låt som var med på Viktoria secret fashion show;) katy petty-firework.. att den kan vara så jäkla bra alltså,aja iallafall så idag så börjar allvarligt! äta nyttit kommer nog vara svårt i början men löser sig nog,kanske åker upp och köper lite saker på grand samarkand om det är öppet en sån här dag?! annars vet jag inte vad jag ska göra..orkar direkt inte fixa mig så himla mycket;)

gott nytt år

Allt jag vill säga är... Gott nytt år alla läsare & hoppas att året blir bra;)

l

RSS 2.0